Почитувани, Ви ја најавуваме втората тематска единица од ОБУКИТЕ ЗА КОНТИНУИРАНО ПРОФЕСИОНАЛНО УСОВРШУВАЊЕ ЗА 2022 ГОДИНА

Согласно Законот за вршење сметководствени работи, а со цел професионално и ефикасно вршење на сметководствените работи, обуките се задолжителни за сите овластени сметководители и сметководители. Обуките се еднодневни и Ви обезбедуваат 8 часа КПУ. 

 ПРОГРАМА  

 ТЕРМИНИ 

  ГЕВГЕЛИЈА (хотел „Нар“)

  19 мај

  КАВАДАРЦИ („Ангропромет Тиквешанка“)

  26 мај

  СТРУМИЦА (хотел „Вила Парк“)

  27 мај

  СКОПЈЕ (хотел „Континентал“)

  31 мај

  online обуки

  1 јуни

  СТРУГА (хотел „Дрим“)

  3 јуни

  online обуки 

  7 јуни

 

 

 

 

 

 

 

 

 

почеток во 10:00 часот   

Уплатата треба да ја извршите барем три дена пред терминот кој го планирате, со цел да се постигне подобра организација. На уплатницата задолжително наведете го терминот кога ќе ја посетите обуката. Со платениот надомест и физичко присуство на обуките добивате материјал во печатена форма, а со online обуката следува материјал во електронска форма. 

  ПРОФАКТУРА   

 

   ONLINE ОБУКИ  

Можете да ги следите на компјутер, телефон или таблет, со слушалки или звучници, без употреба на камера. Нема потреба од инсталирање на програма или платформа.   

Една мејл адреса може да ја користи само еден слушател. 

Доколку пријавувате повеќемина одеднаш, потребно е да излезете од теркот за пријавување и повторно да се вратите на линкот за пријавување, за секое лице.  

По ЗАДОЛЖИТЕЛНИТЕ пријавување и плаќање, ќе добиете мејл порака за потврдено учество на советувањето.    

  ПРИЈАВА ЗА ONLINE ОБУКА ЗА 1 ЈУНИ  

  ПРИЈАВА ЗА ONLINE ОБУКА ЗА 7 ЈУНИ  

 


 

  ПРИЈАВА ЗА ОБУКА СО ФИЗИЧКО ПРИСУСТВО 

За физичко присуство, Ве молиме, пријавете се навремено со следнава апликација, внесувајќи ги податоците ТОЧНО и со мали букви, освен почетните. Согласно Законот за заштита на личните податоци, со пополнување на апликацијата, се согласувате Вашите лични податоци кои ги наведувате, да се користат исклучиво за намената за која се дадени.  

 

Се согласувам податоците внесени во пријавата за посета на континуирано професионално усовршување (КПУ) да бидат користени и обработувани согласно со Законот за вршење на сметководствени работи. Истовремено се согласувам да добивам информации за термините во кои ќе се организираат обуки за КПУ