ЕКОНОМСКО ПРАВЕН КОНСАЛТИНГ

ПРОФЕСИОНАЛНОСТ, ЗНАЕЊЕ И ДОВЕРБА

Тел: 02 / 3245 - 970, 3245 - 971

e-mail: info@fvkonsalting.com.mk

Почитувани

2022-та година ќе биде 31-та година од нашето постоење кое ни донесе бројни долгогодишни претплатници. Веруваме дека е тоа доказ за квалитетот и навременоста на нашите услуги. Токму затоа, Ви нудиме соработка за идната 2022 година, организирана во годишна претплата на нашите списанија и услуги.

Погледнете ги нашите понуди

  за ПРИВАТНИОТ СЕКТОР 

ПРЕТПЛАТА НА ЕЛЕКТРОНСКИ СПИСАНИЈА

ПРЕТПЛАТА НА ХАРТИЕНИ СПИСАНИЈА 

  

  ПОНУДА за БУЏЕТСКИОТ СЕКТОР