ЕКОНОМСКО ПРАВЕН КОНСАЛТИНГ

ПРОФЕСИОНАЛНОСТ, ЗНАЕЊЕ И ДОВЕРБА

Тел: 02 / 3245 - 970, 3245 - 971

e-mail: info@fvkonsalting.com.mk

Почитувани,

Тековната 2020 година ја одбележа глобална пандемија која ги допре животните приказни на многумина. Го променивме начинот на живеење, на работа, на размислување...  Економијата и здравството се најпогодените области од секојдневието. Сепак, ги насочуваме мислите и делата кон иднината која сигурно ќе донесе подобри времиња, а трпението и трудот ќе бидат наградени.

Економско правен консалтинг ФВ се прилагоди на настанатата ситуација како и многу други правни субјекти задржувајќи го квалитетот на својата работа. Следува јубилејната 30-та година од постоењето на нашата консалтинг куќа што не прави горди на успешната соработката со нашите клиенти изминативе години. Продолжуваме и понатаму со докажаниот квалитет и истрајната работа, но и една новина. Имено, новата ситуација со пандемијата ја покажа спремноста на клиентите за електронска соработка, со што дојдовме до заклучок дека, покрај хартиената,  треба да воведеме и електронска претплата. Затоа, почитувани наши досегашни и идни нови претплатници Ви нудиме

за ПРИВАТЕН СЕКТОР

ГОДИШНА ПРЕТПЛАТА ЗА 2021-ва во ХАРТИЕНА ФОРМА

ГОДИШНА ПРЕТПЛАТА ЗА 2021-ва во ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА

за БУЏЕТСКИ СЕКТОР

ГОДИШНА ПРЕТПЛАТА ЗА 2021-ва во ХАРТИЕНА ФОРМА