ЕКОНОМСКО ПРАВЕН КОНСАЛТИНГ

ПРОФЕСИОНАЛНОСТ, ЗНАЕЊЕ И ДОВЕРБА

Тел: 02 / 3245 - 970, 3245 - 971

e-mail: info@fvkonsalting.com.mk

АКТУЕЛНОСТИ

  • ИНФО ОД УЈП ЗА АЖУРИРАЊЕ НА ТРАНСАКЦИСКИ СМЕТКИ ВО АПЛИКАЦИЈАТА МОЈДДВ

    Управата за јавни приходи апелира до граѓаните кои во апликацијата МојДДВ имаат внесено трансакциска сметка од Еуростандард Банка, да извршат промена со внесување на валидна трансaкциска сметка, со цел исплата на  средства од поврат на ДДВ за физички лица. Промената на трансакциската сметка во апликацијата МојДДВ се врши на следниот начин: ,,Најавете се во апликацијата МојДДВ и во долниот д...

ЗАНИМЛИВОСТИ