НАЈАВА НА КОНТИНУИРАНО ПРОФЕСИОНАЛНО УСОВРШУВАЊЕ 2/2019

Почитувани, ова е дел во кој можете да се пријавувате кога се организираат Обуки за КПУ согласно програмата донесена од страна на Институтот на сметководители и овластени сметководители на РМ (ИСОС). 

Економско правен консалтинг ФВ е АКРЕДИТИРАНА компанија од ICC Macedonia International Chamber of Commerce The world business organization и одржува обуки за континуирано професионално усовршување (КПУ) на сметководители и овластени сметководители кое се спроведува согласно Законот за вршење сметководствени работи, а со цел професионално и ефикасно вршење на сметководствените работи.

TEРМИНИ 

  Град и место  

  Датум  

 Битола - хотел Милениум

 14 мај 2019 (вторник)

 Виница - хотел Александар парк

 15 мај 2019 (среда)

 Струга - хотел Дрим

 17 мај 2019 (петок)

 Гостивар - хотел ресторан Бунар

 20 мај 2019 (понеделник)

 Струмица - хотел Вила Парк

 21 мај 2019 (вторник)

 Кавадарци - Ангропромет Тиквешанка

 22 мај 2019 (среда)

 Скопје - хотел Континентал

 23 мај 2019 (четврток)

 Прилеп - хотел Кристал Палас

 28 мај 2019 (вторник)

 Гевгелија - хотел Нар

 29 мај 2019 (среда)

 Скопје - хотел Континентал

 05 јуни 2019 (среда)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ве молиме, пријавете се навремено со следнава апликација, внесувајќи ги податоците ТОЧНО и со мали букви, освен почетните: