ЕКОНОМСКО ПРАВЕН КОНСАЛТИНГ

ПРОФЕСИОНАЛНОСТ, ЗНАЕЊЕ И ДОВЕРБА

Тел: 02 / 3245 - 970, 3245 - 971

e-mail: info@fvkonsalting.com.mk

АКТУЕЛНОСТИ

  • СОВЕТУВАЊЕ / КПУ ОБУКИ МАЈ - ЈУНИ 2022

    Почитувани, Ви ја најавуваме втората тематска единица од ОБУКИТЕ ЗА КОНТИНУИРАНО ПРОФЕСИОНАЛНО УСОВРШУВАЊЕ ЗА 2022 ГОДИНА Согласно Законот за вршење сметководствени работи, а со цел професионално и ефикасно вршење на сметководствените работи, обуките се задолжителни за сите овластени сметководители и сметководители. Обуките се еднодневни и Ви обезбедуваат 8 часа КПУ. опширно...

ЗАНИМЛИВОСТИ