ЕКОНОМСКО ПРАВЕН КОНСАЛТИНГ

ПРОФЕСИОНАЛНОСТ, ЗНАЕЊЕ И ДОВЕРБА

Тел: 02 / 3245 - 970, 3245 - 971

e-mail: fvkonsalting@on.net.mk

АКТУЕЛНОСТИ

  • НОВ ПРЕДЛОГ - ТАРИФНИК ОД ИСОС ЗА УТВРДУВАЊЕ НА ОСНОВНИТЕ КРИТЕРИУМИ ЗА РАБОТА

    По предлог на Работната група, Управниот Одбор на ИСОС изготви нов предлог - правилник за утврдување на основните критериуми при утврдување на минималните трошоци за вршење на книговодствени работи и надоместок за сметководствени услуги. Истиот може да го погледнете на веб страната на Институтот на следната веб страна: http://isos.mk/images/PDF/PREDLOG___Pavilnik.pdf  ...

ЗАНИМЛИВОСТИ